image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

SEO Template Dari Catatan Info.com

Aku lupa nak print screen blog sebelum aku tukar. Tapi aku yakin ramai yang dah nampak jugak kan? Sebenarnya memang dah lama aku nak tukar template macam ni sejak awal berblogging lagi tapi aku tak berani nak kacau-kacau bab coding sebab aku memang tak pernah kacau & belajar pasal coding. Coding untuk template aku culik dari Blog Catatan info.com. Memang aku siapkan semua yang patut diubah dari semalam sampai petang tadi. Fuh.. Aku harap ok je template tu & aku harapkan korang suka template tersebut. 

So header aku pun aku tukar.. Daripada yang macam yang tu...


kepada yang paling simple sekali....
Jangan lak korang terkejut pastu tak kenal blog aku dah. Hahaha 

Share this:

CONVERSATION

4 comments:

  1. Replies
    1. Haah memang ok. Hehehe Nampak lebih teratur.

      Delete
  2. Salam mek zombie..")

    Aah, simple & terang.. mek buat sendiri ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. O tidak kak :) Coding untuk template ni ada di catatan info.com :) Boleh didapati secara percuma di sana :)

      Delete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih