image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Segmen Bloglist Feb-Jun by Cik Manis


Ok mati-mati aku ingat save entri ni as draft. Rupa-rupanya dah terpost. Hehehe Sebenarnya ada nak selit-selitkan lagi kata-kata hikmah yang paling berhikmah ahahha...Aku sebenarnya rasa segmen bloglist ni merupakan satu segmen yang mendatangkan banyak faedah kepada yang tersenarai. Sebab bila orang ke blog kita, dorang pun akan nampak. Kot-kot kebetulan entri korang best hari tu, maka blogger lain pun akan terjah tengok & baca so win win situation kan? Moral of the story? Mai join segmen ni cepat. hahahaha

Share this:

CONVERSATION

15 comments:

  1. Terima kasih sudi join segmen saya. ^___^ nanti saya akan update senarai peserta ye :D
    errr. rasanya awak terlupa tinggalkan link di ruangan komen :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha actually aku ingatkan aku letak as draft huhuhu :)

      Delete
  2. wink wink.......assalam sis...... I follow, saya budak baru belajar

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama..
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/01/segmen-bloglist-februari-jun-by-cik.html

    jemput join segmen ira ^^
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/01/segmen-happy-birthday-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama...
    salam kenalan...

    ReplyDelete
  5. gud luck..saya pun join gak..^_^

    http://akubudakkayu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. saya dri segmen y sama jum singgah :) http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/01/segmen-bloglist-februari-jun-by-cik.html

    ReplyDelete
  7. blogwalking dari segmen yg sama..good luck.. :)

    http://ctfand.com/2015/01/segmen-bloglist-februari-jun-cik-manis.html

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen :)
    http://mellyareenza.blogspot.com

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih