Search This Blog

Sunday, January 25, 2015

Review Blog Nik Ainaa's

Since giving is always better, cewahhh...Hahaha Since dia serius nak someone review blog dia. Hahaha mama aku dengan ringan jari & besar hatinya buat review blog dia sebab dia pun dah review blog aku in a very different kinda way which is funny. Hahaha....

[KLIK BANNER UNTUK KE BLOG DIA]

So awek ni baru je tukar template & header kot..It was very nice. Simple theme, loading laju tau! Yang aku rasa amazing ialah part entry yang scroll tu. Satu teknik yang bijak untuk memperkenalkan entry panjangggggggggg dengan menggunakan scroll style. I loike!.

So actually awek ni ada buat Giveaway tau but sadly terpaksa cancel sebab tak ramai yang join. Aku syak yang aku pun tak terjoin sebab aku tak perasan. hehehe Sory. Jadi blogger kene tahan hati & kuatkan semangat. Itu semua pengalaman yang boleh memperbaiki diri. hehehe..Good Luck!!

2 comments:

  1. tak pernah singgah lagi blog nik ainaa. boleh lah terjah lepas ni :D

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih