Search This Blog

Thursday, January 1, 2015

Pengumuman Pemenang GA 2 Year Blog Tengku Butang

Hai haiii sebagai salah seorang sponsor aku rasa bertanggungjawab untuk share entri Tengku butang ni hehehe. So sekarang ni baru sorang je yang datang claim dengan aku. Ada seorang lagi yang belum claim prize dengan aku nehhh hehehe

So kalau korang nak tau korang yang ada join ni ada menang atau tidak, boleh lah terus klik SINI.

Taniah kepada pemenang sebab dapat rezeki time tahun baru ni ehehehe :)

1 comment:

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih