image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Misteri Gambar Iklan

Yang ni aku tersangat lah yakin awek baju oren tu sebenarnya dah pusing tangan dia sendiri ke belakang.

Agak-agaknya model ni mesti master yoga kan? Pandai betul dia sembunyikan kakinya menjadi satu..

Aku rasa lengan baju sebelah tu besar sangat. 

Yang ni mesti spesis ironman ni. Tengok tangan je pun dah tau.

Ader sesapa boleh kenalpasti tak ini adik joker ke?

Bayi ni ada special gift. Ada 2 tangan dewasa belah ketiak untuk memudahkan aktiviti berenang.





SUMBER DARIPADA buzzfeed.com

Share this:

CONVERSATION

3 comments:

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih