Skip to main content

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuh…

Ini Aku Bagi Free


Aku sebenarnya boleh dikatakan mahir jugak la sikit-sikit bab design grafik ni. Tapi tak lah hebat sangat. Orang kata boleh la. Sebab aku nak maintain kemahiran tu aku offer buat blog header atau facebook header free. Dah ada beberapa orang aku tolong buatkan for free. Sape rasa-rasa dia nak juga boleh je komen kat bawah ni, atau PM aku ke atau mana-mana yang korang selesa.



Kalau tak nak orang tau yang korang dapat header free dari aku pon takpe. Aku tak cakap. Macam beberapa orang yang aku tolong siapkan tu pon aku tak cakap. Aku halalkan. Sebab dah memang aku yang nak minta korang minta aku minta buatkan header. Bukan korang yang minta aku untuk minta siapkan header. Ahahahaa Macam nak minta kene tampar sebab macam minta puji. Doiinnkkk...Muah!

Oye..Promosi buat header blog or FB for free ni cuma sampai hujung bulan Februari 2015 saja yer. Huhuhu..Sila PM aku terus dalam FB di SINI. Komen pun xpe tapi nanti aku nak cari korang payah sikit. =.=!

Comments

  1. sy nk mtk tlg edit header blog blh? hehe

    ReplyDelete
  2. saya nak b0le ?? :) dah lama tak tukar header...huhu

    ReplyDelete
  3. Nak dua2 boleh ? Facebook header and blog header . Please :(

    ReplyDelete
  4. Nak mintak tlg buatkan blog header boleh.. hehe

    ReplyDelete
  5. Saya memang tengah mencari orang yang boleh saya tempah header blog...Boleh tolong buatkan...boleh?pm saya kat FB https://www.facebook.com/kasihlestariabadi

    ReplyDelete
  6. terbaek.. :)

    follow sini.. :)

    Jemput singgah "Trip ke Sabah naik My"
    "Giveaway Preloved Books"tQ

    Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

    ReplyDelete
  7. comel header tu.
    follower ke 181..jemput singgah ke blog Yumida & follow back klo sudi
    http://umikasum.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Wah nak mintak jugak lah header blog dan fb ni hehehe. Jemput singgah blog dan follow jika sudi heheh http://mummyfiras.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. wahh..sy nak jugak header blog bleh x,mekasih :)

    ReplyDelete
  10. WAHHHH !!! baru je lepas edit template blog...lepas tuh header blog nampak pelik je...nak mintak awak tolong buatkan header saya boleh..saya tengok semua yang awak buat cantik2...wee sukanya..please..pleaseee tolong buatkan...

    ReplyDelete
  11. AM nak juga boleh tak??
    Header besar sangat..Nk yang kecik2 je cam watermark ke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai :) Actually dah lepas but then I think okey kut hehehe. Nanti PM dekat FB okey? InsyaAllah aku tlg buat :)

      Delete
  12. Semangat baca, rupanya dh iklan expired.hahaha, lawa header baru mek Zumbie, simple je. but nice.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih