Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani

PRIZE 4 5. AbamKie


PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

Ini Aku Bagi Free


Aku sebenarnya boleh dikatakan mahir jugak la sikit-sikit bab design grafik ni. Tapi tak lah hebat sangat. Orang kata boleh la. Sebab aku nak maintain kemahiran tu aku offer buat blog header atau facebook header free. Dah ada beberapa orang aku tolong buatkan for free. Sape rasa-rasa dia nak juga boleh je komen kat bawah ni, atau PM aku ke atau mana-mana yang korang selesa.



Kalau tak nak orang tau yang korang dapat header free dari aku pon takpe. Aku tak cakap. Macam beberapa orang yang aku tolong siapkan tu pon aku tak cakap. Aku halalkan. Sebab dah memang aku yang nak minta korang minta aku minta buatkan header. Bukan korang yang minta aku untuk minta siapkan header. Ahahahaa Macam nak minta kene tampar sebab macam minta puji. Doiinnkkk...Muah!

Oye..Promosi buat header blog or FB for free ni cuma sampai hujung bulan Februari 2015 saja yer. Huhuhu..Sila PM aku terus dalam FB di SINI. Komen pun xpe tapi nanti aku nak cari korang payah sikit. =.=!

Comments

  1. sy nk mtk tlg edit header blog blh? hehe

    ReplyDelete
  2. saya nak b0le ?? :) dah lama tak tukar header...huhu

    ReplyDelete
  3. Nak dua2 boleh ? Facebook header and blog header . Please :(

    ReplyDelete
  4. Nak mintak tlg buatkan blog header boleh.. hehe

    ReplyDelete
  5. Saya memang tengah mencari orang yang boleh saya tempah header blog...Boleh tolong buatkan...boleh?pm saya kat FB https://www.facebook.com/kasihlestariabadi

    ReplyDelete
  6. terbaek.. :)

    follow sini.. :)

    Jemput singgah "Trip ke Sabah naik My"
    "Giveaway Preloved Books"tQ

    Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

    ReplyDelete
  7. comel header tu.
    follower ke 181..jemput singgah ke blog Yumida & follow back klo sudi
    http://umikasum.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Wah nak mintak jugak lah header blog dan fb ni hehehe. Jemput singgah blog dan follow jika sudi heheh http://mummyfiras.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. wahh..sy nak jugak header blog bleh x,mekasih :)

    ReplyDelete
  10. WAHHHH !!! baru je lepas edit template blog...lepas tuh header blog nampak pelik je...nak mintak awak tolong buatkan header saya boleh..saya tengok semua yang awak buat cantik2...wee sukanya..please..pleaseee tolong buatkan...

    ReplyDelete
  11. AM nak juga boleh tak??
    Header besar sangat..Nk yang kecik2 je cam watermark ke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai :) Actually dah lepas but then I think okey kut hehehe. Nanti PM dekat FB okey? InsyaAllah aku tlg buat :)

      Delete
  12. Semangat baca, rupanya dh iklan expired.hahaha, lawa header baru mek Zumbie, simple je. but nice.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih