Skip to main content

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

๐Ÿ™…END๐Ÿ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa๐Ÿ˜
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.๐Ÿ˜ฌ

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.๐Ÿ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe๐Ÿ˜œ
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Ini Aku Bagi Free


Aku sebenarnya boleh dikatakan mahir jugak la sikit-sikit bab design grafik ni. Tapi tak lah hebat sangat. Orang kata boleh la. Sebab aku nak maintain kemahiran tu aku offer buat blog header atau facebook header free. Dah ada beberapa orang aku tolong buatkan for free. Sape rasa-rasa dia nak juga boleh je komen kat bawah ni, atau PM aku ke atau mana-mana yang korang selesa.



Kalau tak nak orang tau yang korang dapat header free dari aku pon takpe. Aku tak cakap. Macam beberapa orang yang aku tolong siapkan tu pon aku tak cakap. Aku halalkan. Sebab dah memang aku yang nak minta korang minta aku minta buatkan header. Bukan korang yang minta aku untuk minta siapkan header. Ahahahaa Macam nak minta kene tampar sebab macam minta puji. Doiinnkkk...Muah!

Oye..Promosi buat header blog or FB for free ni cuma sampai hujung bulan Februari 2015 saja yer. Huhuhu..Sila PM aku terus dalam FB di SINI. Komen pun xpe tapi nanti aku nak cari korang payah sikit. =.=!

Comments

  1. sy nk mtk tlg edit header blog blh? hehe

    ReplyDelete
  2. saya nak b0le ?? :) dah lama tak tukar header...huhu

    ReplyDelete
  3. Nak dua2 boleh ? Facebook header and blog header . Please :(

    ReplyDelete
  4. Nak mintak tlg buatkan blog header boleh.. hehe

    ReplyDelete
  5. Saya memang tengah mencari orang yang boleh saya tempah header blog...Boleh tolong buatkan...boleh?pm saya kat FB https://www.facebook.com/kasihlestariabadi

    ReplyDelete
  6. terbaek.. :)

    follow sini.. :)

    Jemput singgah "Trip ke Sabah naik My"
    "Giveaway Preloved Books"tQ

    Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

    ReplyDelete
  7. comel header tu.
    follower ke 181..jemput singgah ke blog Yumida & follow back klo sudi
    http://umikasum.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Wah nak mintak jugak lah header blog dan fb ni hehehe. Jemput singgah blog dan follow jika sudi heheh http://mummyfiras.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. wahh..sy nak jugak header blog bleh x,mekasih :)

    ReplyDelete
  10. WAHHHH !!! baru je lepas edit template blog...lepas tuh header blog nampak pelik je...nak mintak awak tolong buatkan header saya boleh..saya tengok semua yang awak buat cantik2...wee sukanya..please..pleaseee tolong buatkan...

    ReplyDelete
  11. AM nak juga boleh tak??
    Header besar sangat..Nk yang kecik2 je cam watermark ke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai :) Actually dah lepas but then I think okey kut hehehe. Nanti PM dekat FB okey? InsyaAllah aku tlg buat :)

      Delete
  12. Semangat baca, rupanya dh iklan expired.hahaha, lawa header baru mek Zumbie, simple je. but nice.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih