Search This Blog

Tuesday, January 6, 2015

Free Sampai Blog Terbiar?

Hahaha agak terbiar juga la blog aku ni. Tapi bukan sebab sibuk nak buat free blog header. Ada buat tapi itu bukan penyebabnya huhu. Sejujurnya aku takde idea nak taip apa benda dalam blog aku ni. Sebab aku sekarang pun tak buat aper sementara nak dok tunggu keje. Ada pun idea aku nak kongsi dalam blog aku ni nanti kang tak pasal-pasal kene saman si anu sama si anu hahaha Walaupun hakikatnya aku bukan nak cakap pasal si anu, cuma aku nak cakap pasal isu je.

Aku ni bab mengulas memang bole menang. Hahaha ada kemahiran mengulas yang sangat baik orang kata tapi aku selalu rasa setiap kali aku ulas sesuatu benda tu aku akan dapat masalah ahaha. Daripada aku dapat masalah lebih baik aku tak mengulas kan? Hahahah

So sape-sape yang minat nak aku buatkan header blog atau FB for free pm je kat aku di Facebook. Jangan suruh aku pm la...Aku dah bagi benda free tapi suruh aku PM lak...Bukan aku tak nak pm tapi aku terpaksa cari facebook korang sedangkan aku tengah nak buat header kawan blogger lain kan?

Hahaha So takat ni macam dah nak lebih 10 banner & header aku buat F.O.C untuk blogger-blogger yang minta request. Aku harap diorang semua berpuas hati huhuhu....Hari tu order kalau sempat memang terus siap hari tu juga so tak payah risau kene tunggu lama-lama. Paling lama pun tak sampai 24 jam aku rasa takat ni hehehe....

So like Ive said. Jangan malu-malu, memang aku kasi free kaw kaw punya. Huhuuuu

3 comments:

  1. blog nih jgn biar lama2 sangat kosong...nti org lari hehehehe ;p

    ReplyDelete
  2. salam..kat mana nak pm awak ye??bole bg fb..nak pm header..

    ReplyDelete
  3. NAK jugakkkkk :) dah PM kt FB....

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih