image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Aku Buat Free Bukan Nak Free Popularity

Aku pelik lah nape wujudnya sesetengah manusia ni yang suka fikir benda pelik bin tak bermakna bila ada orang buat something free.  Okay first of all aku nak share benda baik. Sesapa yang rasa nak tukar header for free, nak minta design ikut sedap hati dan perasaan boleh klik banner tu untuk dapatkan link fb aku supaya korang bole pm aku. Seriusly, minta ikut sedap hati sebab header blog tu kan untuk korang? So korang kena tahan malu tu minta dekat aku, lagipun aku yang bagi free kan? hehehe Kalau tak suka, cakap tak suka, then aku akan buat ikut kesukaan korang gitu. Mudah je, ramai blogger pun begitu, jangan malu sebab bukan korang paksa aku kan? Aku 100% bagi servis macam korang bayar aku. Paling penting, its FREE.




Okay so. Aku buat header free ni seriously free. Takde aku letak syarat lepas aku dah buat ni korang kene promote blog aku follow aku behind the scene. No. Korang tanye lah mana-mana blogger yang dah promo untuk korang datang wat header free aku takde letak syarat pon. Seriously aku buat free bukan nak minta puji, just nak minta korang minta aku buat header untuk korang. Kalau pm pun pm je minta je ikut apa yang korang nak, jangan tak pasal-pasal pm nak sindir-sindir ke amende bodoh ko nak sindir aku bagi ko free? Ada yang lebih dari free ke? Bodoh ke? Hahaha Sory la, ini aku dah memang marah sebab kene bahan tak pasal-pasal. 

Aku tak marah yang minta, aku marah bila ada yang pm macam header tu aku minta bayar seribu. Header free ini bukan paksaan ok. Tak payah ulas pasal apa aku bagi free, tak payah buat cerita sendiri kenapa aku buat free. Aku buat free sebab aku nak bagi free & sebab aku free takde buat apape yang membusykan diri aku. Hahahaha

Share this:

CONVERSATION

14 comments:

  1. Haha. Bagi free pun boleh timbul isu jugak ke? Biasa manusia nihh. Btw, okay tak header blog sy? Simple betul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe Bunyi macam nak header baru jee hehehe bole pm aku kat FB senang nak hantar header baru hehehe

      Delete
    2. Beb, aku takde fb lah. T.T

      Delete
    3. alaaa aku bagi dalam emel je la...ahah

      Delete
    4. Haha. Nahh. maizancm@gmail.com

      Delete
  2. alahai ada jugak yg dengki? mcm pelik je tu..myb dia nk jgk tp dia malu nak akui..ish3, dhsyt manusia ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Senang cerita aku rasa orang tu ader bisnes header kot. hahaha

      Delete
  3. ish ish ish bagi free pun byk cakap jugak ehhh ehehe tp kan bagus la..kalau semua org mcm tu kannn besttttt ;p

    ReplyDelete
  4. hahaha memang best sangat-sangat ni yang mak jemah suka ni. hahaha

    ReplyDelete
  5. dalam dunia ini, memang ada segelintir manusia yg perangai macam tu . so , kita kena bersabar la yeee :) Anyway thanks for the free facebook cover !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha fb je ke? Haritu kata nak header blog juga ahaha?

      Delete
  6. haila manusia..selalu cari masalah..takpe awak..teruskan buat perkara baik...semoga murah rezeki.. ^^

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih