image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Rezeki December


Ingat tak GA yang KERUSI BUROK buat tu?


So hadiah dah sampai hari Sabtu lagi sebenarnya. Tapi baru tadi aku suruh mak aku tolong ambikkan kat pejabat pos memandangkan dia gi pasar ahahaha.


It was cute & actually besar kot. Hahaha Memang aku minta pun besar sampai XL hahaha BTW thank you :) Lain kali bole buat GA & bagi aku menang lagi ok? ahahha 

#GAkerusiburok #Ilovephuket 

Share this:

CONVERSATION

4 comments:

  1. wah tahniah.. menabung kat sini upah tengok iklan blogbuster BBL.. ;p

    ReplyDelete
  2. tahniah!

    http://edrina-dafinites94.blogspot.com/

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih