Search This Blog

Tuesday, December 9, 2014

Pemenang Giveaway Super Duper Awesome By Jaja


Memandangkan aku merupakan salah seorang sponsor untuk GA ni maka aku rasa aku patut menjadi tukang umumkan juga kot? Sebab ada lagi seorang pemenang yang tak inform kan aku maklumat dia, so aku rasa  bersalah plak dekat Meura Metsu sebab dia dah bagi info hari tu huhuhu...Sabar ye dik..akak tak tipu neh akak menunggu dulu yang sorang tu hehehe

Aku harap Hidayah Mohamad boleh lah menghubungi aku melalui sini ke, FB ke so boleh lah aku poskan hadiah huhuhu..Yang kawan dengan dia ni harap boleh inform kat dia, manatau dia sedang holiday ke...hehehe....

2 comments:

  1. hehehe takpe akak takpe , saya tak kisah pon cepat atau lambat sebab nama saya hari tu pon kawan yang tolong informkan , kalau tak , tak tahu le perasan kea takk . Apa pon THANK YOU sangat-3 ^^

    ReplyDelete
  2. kalau takdak jugak pemenang tu, leh jer pas kat akak hadiah tu...hehehe

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih