image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

iniblogke 600 bloglist

Aku faham apa perasaan bila kita buat GA atau segmen & then nobody ambik peduli. So aku harap korang boleh joing juga segmen ni as blogger yang support blogger. 

[KLIK BANNER UNTUK JOIN]

Sekarang ni kalau kira aku baru ada 4. Penganjur kata kalau tak sampai 5 maka dia batalkan. Aku rasa di kecewa ni..Huhuhu...Lets support each other! :) Thank you & Good luck!

Share this:

CONVERSATION

11 comments:

  1. Selamat bersegmen.
    Singgah bw sini dari segmen yang sama =)

    ReplyDelete
  2. Salam, blogwalking sini. Dari segmen yang sama. Already follow. Jemput bertandang.

    izzahazryna.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. salam..singgh cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/12/iniblogke-600-bloglist.html

    ReplyDelete
  4. DARI SEGMEN YANG SAMA

    http://jmbelog.blogspot.com/2014/12/iniblogke-600-bloglist.html

    ReplyDelete
  5. Blogwalking... dari segmen yang sama.
    Good luck!

    ReplyDelete
  6. Ziarah dari segmen serupa.. all the best :)
    http://nurulhidayahdiary.blogspot.com/2014/12/iniblogke-600-bloglist.html

    ReplyDelete
  7. Thanks sudi join Iniblogke 600. Nantikan post mengenai 15 blog yang terpilih, hari ini :)

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan daripada PG ya :)
    http://mrsyatie.blogspot.com/2014/12/iniblogke-600-bloglist.html

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih