image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Bukan Sebab Aku Bukan Perempuan Atau Aku Lelaki?

Tajuk entri menarik tak? Menarik kan? Kalau tak mana mungkin korang nak baca entri aku ni? Hahaha perasan je aku ni. So apa yang aku nak sampaikan dalam entri ni sebenarnya? Apa pula kes sebab aku bukan perempuan atau aku lelaki? Hahaha...

Ceritanya macam ni sebenarnya.
Aku ni sebenarnya wanita. Tapi gaya macam tak wanita sangat lah orang katakan. Bukan sebab aku ni suka sama jenis aku. Aku suka juga, tapi taklah sampai nak bercintan orang kata. Suka lah, suka nak berkawan kalau wanita lawa pun aku suka tengok, aku rasa normal kot?

Kalau lelaki aku pun tak tahu macam mana nak describe lelaki hensem. Tapi taste aku lelaki melayu lah. Kulit gelap gelap gitu pastu tinggi aahaha Bila bersebelahan dengan aku orang confirm kata tahi cicak. Aku suka aku cinta. ahaha

So apa masalah aku ni? Aku fail bab mekap. Seriusly, aku tak boleh pakai mekap. Aku rasa tak selesa aku rasa macam kartun walaupun orang cakap lawa kalau pakai mekap. Bagi aku dalam masa tak sampai 5 minit, sure confirm aku dah lap & padam. Ini ke wanita? =.=

What I love? I love a bare face, naked face. Biar muka telanjang tampa mekap, membogelkan muka yang memang dah tak lawa. Ahahaa Translate memang jadi macam tu kan? Sebab kalau pakai mekap walaupun orang rasa lawa, aku rasa lawak. As if aku ni badut...Sory mekap...:P

Share this:

CONVERSATION

4 comments:

  1. Salam singgah. confius ye? Takpe. kewanitaan jelas bila kita natural dan yakin pada diri sendiri. Hehe. Nice entry~ ^_^

    ReplyDelete
  2. Ini fasa normal dalam diri wanita. Mekap tidak melambangkan jantina sebenar seseorang. Sebenarnya lelaki pun ramai yang pakai mekap dan ramai juga perempuan yang tidak suka pakai mekap. Apa yang membuat seseorang itu wanita sejati? Cintanya.

    ReplyDelete
  3. diana pun bukan pe make-up..cukup sekadar secalit dua calit krim nor ain...dan debuan bedak compact..hihii

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih