Search This Blog

Friday, December 5, 2014

Aku Hebat!

Tajuk entri macam nak kene pukul je dengan senduk masak kat dapur. Hahaha

So sebenarnya semalam lagi aku nak buat entri ni, tapi sekali masa dapat tahu yang aku menang GA KerusiBurok time-time aku dah landing ke katil yang empuk. Sekali dah landing memang terjeling-jeling je kat laptop yang kat atas meja tu mungkin aku berharap yang laptop tu boleh bergerak sendiri ke tepi aku. Hahaha


Sesapa yang ada join sudah boleh tengok  pemenang Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!

Aku dengan bangganya juga nak share bahawa aku pemenang utama dalam GA tersebut. Sekian terima kasih! Hahahaha

4 comments:

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih