Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2014

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

๐Ÿ™…END๐Ÿ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa๐Ÿ˜
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.๐Ÿ˜ฌ

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.๐Ÿ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe๐Ÿ˜œ
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Segmen Jom Kenal Blogger Baru Bro HH

Beli Yang Mahal Dengan Harga Murah

Update Untuk Hari Ini

Rezeki December

Kali ni cerita pasal RAMBUT

Kenapa Ada Jerawat Di Muka Bukan Tangan, Badan Atau Kaki?

Segmen Bloglist Januari 2015 by CN

Bukan Sebab Aku Bukan Perempuan Atau Aku Lelaki?

1st GA by Eyzamiel : BB Cream Seqy Beauty

Aku bergurau je.

iniblogke 600 bloglist

Pemenang Giveaway Super Duper Awesome By Jaja

J.E.R.A.W.A.T.

Giveaway Zalora Voucher RM150 by SueAKGoGeous

BR1M Sesi 2015

Aku Hebat!

Shopping RM1212 At Lazada Malaysia [Contest]

Emotional Intelligence Dalam Pendidikan

Mari Join Segmen : Zaman Persekolahan