Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2014

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

*TAMAT*
Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti…

Segmen Jom Kenal Blogger Baru Bro HH

Beli Yang Mahal Dengan Harga Murah

Update Untuk Hari Ini

Rezeki December

Kali ni cerita pasal RAMBUT

Kenapa Ada Jerawat Di Muka Bukan Tangan, Badan Atau Kaki?

Segmen Bloglist Januari 2015 by CN

Bukan Sebab Aku Bukan Perempuan Atau Aku Lelaki?

1st GA by Eyzamiel : BB Cream Seqy Beauty

Aku bergurau je.

iniblogke 600 bloglist

Pemenang Giveaway Super Duper Awesome By Jaja

J.E.R.A.W.A.T.

Giveaway Zalora Voucher RM150 by SueAKGoGeous

BR1M Sesi 2015

Aku Hebat!

Shopping RM1212 At Lazada Malaysia [Contest]

Emotional Intelligence Dalam Pendidikan

Mari Join Segmen : Zaman Persekolahan