image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist 2015



Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist Jan-Jun 2015 kini bermula. Penyertaan dibuka mulai hari ini sehingga 30 Disember 2014.

Klik link dibawah banner untuk join! Jom semua, kita join :)

Semua yang join akan tersenarai dalam bloglist BuatWanita.Blogspot.Com untuk bulan Januari 2015 hingga bulan Jun 2015.

Pemenang bertuah akan menerima hadiah sponsor dari LittlePuteri.Blogspot.Com

Thank you for your support!

Share this:

CONVERSATION

7 comments:

  1. Replies
    1. Salam, senarai bloglist dan peserta bertuah telah diumumkan. Jika korang adalah peserta bertuah, cepat-cepat email kay ;)

      http://buatwanita.blogspot.com/2015/01/dua-peserta-bertuah-segmen-bloglist-jan.html

      Delete
  2. Jom cek, ade ke tidak url nya, kalau takde inform kay :)

    http://buatwanita.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-jan-jun.html

    ReplyDelete
  3. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah abadan abada
    Ade singgah dari segmen yang sama

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/12/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.html

    ReplyDelete
  4. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  5. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/12/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.html

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih