image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Produk's'

So, muka ialah bahagian yang orang cakap paling penting & paling banyak memberi kesan atau impak kepada orang lain yang melihat diri kita kan? And then barulah kepada badan which is maksud aku ialah saiz atau bentuk? Ada ke macam tu?


So aku ni bukan jenis kulit flawless macam princess, since sekolah rendah darjah 6 lagi jerawat dah memang suka sangat berkawan dengan aku & sebab jerawat tu suka kat aku maka bekas-bekas orang kata 'lubang' tu takde. Kalau ada pun kecik je macam mata pen. Kecikkkk....

So nak kata jerawat tu suka, jerawat tu memang suka lah dekat aku ni, sampai sekarang jerawat tu nak berkawan dengan aku. Kadang kala jerawat tu datang berkawan bawa geng-geng sekali, dengan sedara mara dia. Ada yang gemok macam aku, ada yang halus je macam tak wujud, mungkin tu anak buah dia.

So untuk ketiga kalinya...Aku ni tak suka berkawan dengan jerawat. Tapi dengan orang lain okey. Umo aku dah nak masuk 24 tahun depan hokey! Kalau masih berkawan dengan jerawat macam mana aku nak dapat laki? Ahahaha (joking) Maka bermula lah misi aku untuk mencari pencuci muka & krim muka yang sesangat lah sesuai sehingga jerawat itu takut nak berkawan dengan aku.


So ini hasil dapatan hari ini. Untuk eksperimen muka aku. Takut tu memang ada tapi berani pun kena ada. Bukan sengaja nak rosak kan muka ke apa, tapi ini adalah sebagai cara untuk aku mengenal muka aku yang penuh dengan kawan baik jerawat. So kalau korang nampak, sebenarnya produk yang lebih mendominasi di sini ialah Bio Essence. Baru start pakai hari ni, malam tadi menggunakan pencuci muka warna biru yang ada sticker tu dengan yang putih.

Kalau korang perasankan, ada 3 pencuci muka kesemuanya di situ. Dan ada sebabnya kenapa aku beli sampai 3. Nanti aku cerita. Hehehehe

Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih