Skip to main content

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani(claimed)
PRIZE 4 5. AbamKie(claimed)

PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

Mari Join Segmen : Zaman Persekolahan

[KLIK BANNER UNTUK JOIN]

Aku nak promote segmen si kawan blogger kite ni sebab aku salah seorang sponsor. Ahaha Korang tunggu aper lagi? Mai cepat. 66 hadiah untuk dimenangi korang masih tak yakin boleh menang? Apa tunggu lagi, cepatlah mariii ahahha Macam jual baju je.

Comments

  1. yeahh kiteww pon one of the sponsors jugak n kiteww join terus hehehe

    http://ana-mizu.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

    ReplyDelete
  2. follower #92 tinggal jejak kat sini.
    otw nak join segmen yg gempak tu. =D

    ReplyDelete
  3. done follow sponsor.jempot join ga saya :)

    http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/11/manis-giveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih