Search This Blog

Saturday, November 22, 2014

MANIS GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH

[KLIK BANNER UNTUK JOIN]

Kali ni ada giveaway yang paling havoc! Sebab apa? Sebab korang boleh pilih hadiah yang korang nak. Serius ni! Bukan aku suka-suka suruh korang pilih atau suruh diri aku sendiri pilih! So bila dah kena offer maka takkan kita tak nak kan?

So...Saya nak hadiah 

Avon True Color- Over Nature Makeup Pallete (eyeshadows & Blusher)
Avon Ultra Color Rich - Over Nature Lipstick
Avon Sweet Honesty Moments - EDT 50ml

Penaja :  Kelly Chin


Rasa jeles sudah membuak ke? Tunggu apa lagi? Mari join cepat.

3 comments:

  1. checked !!!
    Terima kasih diatas sokongan dan penyertaan anda.
    Senarai peserta dan pemenang akan dipublish dalam masa terdekat.
    Wish you all the best :)

    ReplyDelete
  2. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  3. salam
    Tahniah !!!
    Anda menang hadiah.Sila tebus hadiah sebelum 23 Dec 2014.Tq

    http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/12/pemenang-manis-giveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih