Search This Blog

Tuesday, November 25, 2014

Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!

hai semua blogger! 

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro)

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.

OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah. 
tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni, 
saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah! 
hehehe

3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)


JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)


jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer! 
di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.

18 comments:

  1. Thanks Mek Zumbie sebab join. hehehe

    ReplyDelete
  2. salam singgah dr segmen yg sama

    http://cinta5november.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html?m=1

    ReplyDelete
  3. Singgah dri segmen sama ^^

    http://bluekawaii-ira.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Assalam

    Azney datang melawat dari GA yang sama --> http://www.azneyshamsuddin.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    semoga berjaya :)

    xoxo,
    Azneyshamsuddin

    ReplyDelete
  5. singgah dari GA yang sama.. good luck ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  6. Semoga berjaya.. Fiza singgah dan BW dr GA yang sama.... Follow sini juga.. jemput ke blog Fiza
    http://ourmemoria.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama melawat para pesaing *ecehh :3* btw . goodluck ya :)

    jemput singgah komen, follow and buat macam rumah sindiri kat blog saya jugok blog 1 blog 2 blog 3

    ReplyDelete
  8. Yuhhuuu!!! Singgah blogwalking kat sini :) good luck :)
    http://munsikettod.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket_26.html

    ReplyDelete
  9. salam singgah dari segmen yg sama
    http://alkisah-amy.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  10. ting..tong..hye..BW dari segmen yang sama..
    goodluck & all the best..

    ReplyDelete
  11. singgah bw dari segmen yang sama :)
    all the best ya

    ReplyDelete
  12. TQ singgah blog kitewww! BW kwn2 dari segmen yg sama. gud luck Mek Zumbie!

    http://ana-mizu.blogspot.com/2014/11/nak-jugak-giveaway-kerusiburok-ole-ole.html

    ReplyDelete
  13. haiii awaaaa! singgah siniii. follow sini sekali laahhh. wiwiwiwiwi

    ReplyDelete
  14. Singgah dari segmen yang sama :)
    good luck!

    http://adelinelah.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  15. tahniah menang..
    alhamdulillah best nya..

    ReplyDelete
  16. ayu dtg dari GA yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ade buat segmen .. nanti boleh la join ye.. tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih