Search This Blog

Wednesday, November 12, 2014

Follow Follower

Aku ni jenis yang akan buat balik apa yang orang buat kat kita. Hehehe Ayat pelik. Tapi tak lah orang tu buat jahat kat aku, lepas tu aku pun buat jahat kat dia. Maksud aku..contohnya kalau dalam blog ni orang follow aku then aku akan follow dia balik Hehehee...

Dari blog lama aku pun aku ada tabiat begitu. Tapi kadang kala kita macam sibuk kan? Jadi tak terfollow. Hari ni aku nak follow dulu 10 orang....Nanti lepas tu aku follow 20 kalau mampu ehehhe...Aku harap yang dah follow aku tapi tak terfollow lagi harap bersabar...Hahaa Tapi aku rasa aku mampu kot follow semuanya sekarang juga. huhuhuuu

Aku tak suka ada jenis follower yang bila kita dah follow terus dia unfollow kite. Omaigad...Orang macam tu boleh je dibuang ke laut untuk menjadi baja ikan-ikan hahaha Gurau je. Aku tak suka & aku yakin ramai tak suka orang jenis macam tu kan? 

Kita nam follow bukan sebab nak orang follow kita balik. Tapi sebab kita rasa blog dia menarik. Atleast tak payah nak jadi budak kecik sangat kot, bila orang dah follow terus unfollow...nampak sangat ketidak profesional orang tu di situ...Sila jangan jatuhkan maruah diri sendiri demi mengangkat maruah dia rumah sendiri. :) Entah lah apa yang aku merepek tu...


3 comments:

  1. Don't follow me just bcoz i follow u,
    Don't unfollow just bcoz i don't follow u back..

    ReplyDelete
  2. Saya pun tak suka dengan orang yang kita dah follow dia, pastu dia unfollow kita balik.

    salam singgah...

    Terima kasih sebab follow saya, saya dah follow balik

    ReplyDelete
  3. sabar jelah..kdg2 saya pernah terfikir, saya buat blog utk cari pembaca setia atau cari follower?
    sampai skrg masih keliru...

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih