image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

First Giveaway by KAMAMIMI



First Giveaway by Kamamimi

Jom lah join bagi meriah. 50 + + pemenang dicari!

Ditaja oleh :
Kamamimi | Nur As | Kasut Kusut | NaD Dea | Mohd Noor Shawal | BudakVanilla | Syahirah  Valiant | Cik N.A | Kemanyerla | Mrs. A | Norihan bt Yusuf | Allene | Chocake watie's kitchen | Iola | Budak | Frau Lisa | Nurashikin ZA |


23 November 2014 - 23 Disember 2014

Share this:

CONVERSATION

4 comments:

  1. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama..


    jemput join segmen Ira ye :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. Baru berkesempatan nak blogwalking peserta :)
    terima kasih sudi join.

    Pemenang dah diumumkan tau! yang join 60 orang, and yang bertuah lebih 50 orang tau. Haa besar kemungkinan korang boleh menang ni.

    Pemenang First Giveaway by Kamamimi

    nanti kalau kamamimi buat giveaway lagi, join tau ^.^

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih