Search This Blog

Saturday, November 22, 2014

Bila Blog Kena Review Parihh

Blog Parihh ni sebenarnya ada buat segmen blog review tau. Memandangkan macam ramai sangat aku rasa yang join segmen ni, so review yang dia buat memang simple but menekankan apa yang ada pada blog yang dia review tu. So kalau nak tau boleh je korang pi melawat Blog Parihh tu...Alahai...bukan jauh pon....Klik je SINI.

Bagi yang nak tengok blog aku yang dia dah review pula boleh klik dekat SINI.

1 comment:

  1. hola mek..kita review blog mek dari segmen parihh ni..mai jenguk blog mek...nice blog mek!slmt berblog!

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih