Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2014

WAJIB BACA!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

Hello uolss
Untuk GA kali hadiah dia agak gempak sikit. So selain daripada yang aku post tu, ada additional hadiah yang ditawarkan kepada pemenang.

More info on the winners dan hadiah-hadiah tu korang boleh lah rajin-rajin scroll for updates on my blog ni yer. Hehehe

Anyway, untuk GA kali ni. Aku ada special task khas untuk korang. Task dia ni bagi aku still consider senang lah. And then kalau korang willing to do then you guys ada chance to win this thing.

So apalah syarat-syarat GA kali ni?

1. GA ini terbuka kepada semua follower blog aku ni.

2. Korang perlu follow dua instagram which is aku punya I AM TRACEY,  lepas tu another one ta.authentics

3. Kemudian, korang kena buat 1 entri yang sangat mudah yang mempunyai logo GA, dan hiperlink kan entri itu ke entri ini. 

4. Setelah selesai semua step 1 hingga 3, then korang kene komen kat entri ini dengan maklumat
(a) link entry yang mengandungi logo GA ini.
(b) link atau pun nama instagram korang. (Yang ni supaya aku bole check nanti hhuhuh…

Sedition A.K.A Hasutan

Tukar Header

GIVEAWAY KUSARAH 2014

Rancangan Time Tanam Anggur

1st Anniversary Giveaway Mind Meld

Sengihan Akak AIRASIA yang buat aku sakit hati.

Senarai GA Blogger Yang Korang WAJIB Join!

Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!

Giveaway Ephyra Bar Skin Di Mialiana.com

First Giveaway by KAMAMIMI

Mega Giveaway by Sya Domoru

Ada Apa Dengan Tidak Sempurna?

Kereta Kecil

MANIS GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH

Bila Blog Kena Review Parihh

I Am Too Honest

Wrap Up My Life

Full Day

Cara Nak Pilih Laptop @ Notebook

Big Holiday Giveaway by Wani

Segmen : Blog Review By Parihh

Kecantikkan Selamanya?

GIVEAWAY HUJUNG TAHUN BERSAMA DIANARASHID.COM

SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI

Follow Follower

Software Edit Yang Free Tapi Mantap!