Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2014

WAJIB BACA!

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

๐Ÿ™…END๐Ÿ™…
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe
Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway 1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa๐Ÿ˜
2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.๐Ÿ˜ฌ

3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.๐Ÿ˜…

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe๐Ÿ˜œ
5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang…

Sedition A.K.A Hasutan

Tukar Header

GIVEAWAY KUSARAH 2014

Rancangan Time Tanam Anggur

1st Anniversary Giveaway Mind Meld

Sengihan Akak AIRASIA yang buat aku sakit hati.

Senarai GA Blogger Yang Korang WAJIB Join!

Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!

Giveaway Ephyra Bar Skin Di Mialiana.com

First Giveaway by KAMAMIMI

Mega Giveaway by Sya Domoru

Ada Apa Dengan Tidak Sempurna?

Kereta Kecil

MANIS GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH

Bila Blog Kena Review Parihh

I Am Too Honest

Wrap Up My Life

Full Day

Cara Nak Pilih Laptop @ Notebook

Big Holiday Giveaway by Wani

Segmen : Blog Review By Parihh

Kecantikkan Selamanya?

GIVEAWAY HUJUNG TAHUN BERSAMA DIANARASHID.COM

SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI

Follow Follower

Software Edit Yang Free Tapi Mantap!