Search This Blog

Monday, October 27, 2014

Macam Pertama Kali....

Dulu masa saya mula-mula buat blog pun macam ni. Zero followers & extremely excited to wait. Lepas tu memang memakan masa yang agak lama before I could really see an increase of my blog follower. Like I've said, sedih tau melepaskan blog yang korang dah nampak ada kemajuan & semakin meningkat. Tapi what to do, dah memang bukan rezeki untuk blog itu dikekal kan. HEhehee

Owh..You all jangan risau. Blog lama saya tu bukan sebab kena ban goverment, ataupun bukan sebab kene dakwa bagai huhuhu Just sebab ada stalker gila yang brutally stalk macam psiko dengan komen yang buat saya rasa macam lain macam, so have to let go.

So skarang ni lebih kurang macam saya sedang melalui proses-proses as a new blogger & macam mula-mula nak buka blog dulu. Dulupun tak lah hebat sangat, tapi orang kata boleh la sap sap sui..Huhuhuuu...

2 comments:

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih