Search This Blog

Tuesday, October 28, 2014

Kekok Sendiri Kekok

Blog lama saya ada guna panggilan lain yang saya rasa sangat selesa walaupun macam tak sesuai digunakan oleh lady macam saya ehehe Tapi panggilan diri itu begitu sesuai la..pendek kata senang dan kena di hati.

Sebenarnya nak guan semula tapi masa dekat blog lama pun nak ubah dah kot, nanti kena cop blogger paling kuang ajo. So nak guna apa? Su...Macam susu....Mandak? Korang tau ke apa maksud tu? Aku? Saya rasa oke kot aku, korang rasa kasar ke? Kalau ikut ton suara saya macam oke je.

Kenapa tak nak guna saya? Sebab terasa macam sedang buat karangan dekat sekolah. Saya nak entri ni bila korang baca rasa rilek je rasa ok je rasa boleh bah kalau kau. Hehehe

Saya ni ada satu panggilan juga yang member saya selalu panggil. Mek. Panggilan orang kelantan selalunya kan untuk si wanita. Mek. Saya rasa okey je. Mek rasa ok, korang rasa ko? Atau ok? Mek tak nak panjang lebar lagi bab panggil memanggil ni, bab kata ganti nama...Nanti mek carikan panggilan ganti nama yang sesuai ahaha

1 comment:

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih