image1 image2 image3

HELLO!!! |WELCOME TO MY BLOG, BLOGGIES!|THIS IS MEK ZUMBIE BLOGSPOT.COM

Blogger Otai Abang Ben Ashaari

Mula-mula aku berblogging dengan blog lama aku masa 2009. Blogger pertama yang betul-betul memberi semangat kat aku untuk berblog ialah Ben Ashaari. Walaupun dia takde lah cakap face to face bagi semangat, tapi entri-entri dia yang aku tengok masa tu memang banyak berkisarkan pada cabaran-cabaran as blogger.

Darilah beliau ni menunggu Qhaliff sampai lah dia dah ada Zahra. Sungguh tak sangka masa berlalu begitu pastas. Aku pun masa tu baru macam blog yang sekarang ni. Terpinga-pinga sebab tak tahu nak taip apa sebab follower langsung takde.

Tahun ni pun dah tahun last aku belajar Ijazah, kerja tak tahu kemana lagi. Kalau dekat pulau mungkin best, mungkin dapat promo sikit dekat korang pulau-pulau yang ader dekat Sabah ni. Ye tak?

Aku? Entah nak cerita pasal kahwin bila, apatah lagi nak cerita pasal anak. Mungkin entri tahun depan lebih banyak berkisar pada anak orang sebab aku akan mengajar anak orang heehee...Apa pun life has a lot to offer in the future, so looking at the past too much is just going to hold yourself back. :)

Share this:

CONVERSATION

1 comments:

  1. Terbaik :).. Salam kenal Sumandak.. Silalah berkunjung ke blog saya..
    - Calrase Patrick -

    ReplyDelete

Kerana yang baik tu aku confirm dari Allah. & yang buruk-buruk dari korang atau dari aku lah ahahah XD. Terima Kasih