Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2014

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekatSINI. Hehehe
So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih.
So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI. Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe.
Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT: 
ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com ok😁
So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha
PRIZE 1  8. Blog Tarmizi

PRIZE 2 7. Cuya(claimed)

PRIZE 3 1. KasihkuAmani

PRIZE 4 5. AbamKie


PRIZE 5 10. Mialiana

PRIZE 6 18. Miss Syahbanu(claimed)

PRIZE 7

If I Give Up Now?

Blogger Otai Abang Ben Ashaari

SHORT GIVEAWAY BY EFFAFARHANA

Kekok Sendiri Kekok

Tanda-tanda Awal Sakit Buah Pinggang

Durian O Durian

Macam Pertama Kali....

"Segmen | Aimifiqa Garden Bloglist"

Mini Giveaway Tengkubutang bersama Embun Beauty House

Kuala Lumpur Airport

Should I Stay & See or Explore?

Giveaway Contest RM700 Jualan Hebat Lazada Malaysia 11/11 by Emas Putih

Why APPLE

Hambar With No One

A New Start Of Something Better