Skip to main content

Posts

WAJIB BACA!

PEMENANG 2K19 AUGUST GA!

Pemenang dipilih berdasarkan random generator k. Korang boleh tengok number korang ikut list yang sis dah buat dekat SINI . Hehehe So para pemenang sila lah berusaha untuk bagi details secepat mungkin k. Sis bagi masa sampai hujung bulan September, kalau takda kita open vote bagi. Huhuhu Sedih. So kalau nak tengok korang menang hadiah apa pun boleh la rujuk SINI . Kalau menang PRIZE 5, hah tengok list PRIZE 5 tu aper, so itu lah hadiah korang. Hehehe. Para pemenang boleh lah hantar maklumat seperti  NAMA: NO TEL: ALAMAT:  ke email sis di sumandakkonsun@gmail.com  ok😁 So tanpa membuang masa lagi, berikut ialah senarai pemenang ahhaha PRIZE 1  8.  Blog Tarmizi PRIZE 2 7.  Cuya   (claimed) PRIZE 3 1.  KasihkuAmani (claimed) PRIZE 4 5.  AbamKie (claimed) PRIZE 5 10.  Mialiana PRIZE 6 18.  Miss Syahbanu   (claimed) PRIZE 7 9.  Noor Akma PRIZE 8 17.  AimanSalleh PRIZE 9 11

Latest Posts

AKU DAH KONVO!!!

Official Update Pasal Hadiah

SENARAI PESERTA AUGUST GIVEAWAY!

Hadiah August GA

Go Pro Hero 7 Black

SEMPORNA GETAWAY!

AUGUST GIVEAWAY OFFICIAL START!

Saya Nak Buat GIVEAWAY!

2k19 LAMBAT START

ANOTHER GIVEAWAY LAGI?